Halloj i snöskogen!

Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva! Har varit FULLT UPP!
Här hemma har förkylningar avlösts med magsjukor och igen förkylningar, säger bara blähä!
Idag ställde jag in 2 glas i diskmaskin, vände mig, hm var e lilleman nu då!? Onda aningar får mig att springa till toaletten, å jo där var han med toaborsten i högsta hugg, vatten på hela golvet å rinnande längs armarna glad som en lärka och skinande som en sol!
JAG FATTAR INTE HUR HAN KAN VA SÅ SNABBBB!!!!!

Börjar se ljuset, kanske...

Villken vecka! Uch förkylda, magsjuka, galna, trötta, skadad... allt på fem dagar! Mån tis va alla utom pappan sjuka onsdan gick lill j till skolan, torsdan sluta med ett akutbesök för M, stort jack under hakan, inklusive stort blodbad! Hon blev limmad och var inte så speciellt ledsen. På fredan blev V dunderförkyld och jag kände mig ännu risigare. Lördagen inleddes med en sovmorgon till halv 9 VARFÖR!!!??? Jo för alla blev ännu mer förkylda! Jag känner mig som om jag har en kakburk på huvet, V har ingen näsa längre för den har förvandlats till  "vattenfall" M ser !ut som 7 svåra år, Lill J hostar som en bandhund och F snorar och är tjurig som tusan börjar bli en aning påfrestande att va sjuka! Men jag börjar se ljuset, kanske om jag använder KIKARE med extra starka linser!

Monster anfaller!

Barnen har förvandlats till fullkommliga galningar!  1 skriker i 45 min vill inte äta sen skriker i 45 vill äta den andra tjatar så mina öron snart blöder den minsta är ena sek på bordet nästa på bänken nästa slänger han ut sopor nästa river han ut en hushålsrulle osv osv å mitt i allt hostar kompisens ett åring å spyr rakt ut ungefär som anthony hopkins som spyr kärnor i nån film
HJÄLP MONSTER ANFALLER

Kramkalas!

V har fått för sig att han ska krama E, inte så bra ide för både han och e välter med dunder  å brak! Fast v e smart han ser till att landa PÅ e! Och sen vill han va snäll och lyfta upp e vilket inte heller är någon bra ide för e är både längre och tyngre än v, e skriker å v tar i för allt han är värd!

Urk!

Mhar skrikit till och från fram till 14 tiden idag då lessna mamman för tredje gången å bar upp henne till sängen, denna gång somna gaphalsen, INTE BRA!!! men mina öron mår inte heller bra! som att välja på pest å kolera, helt dj omöjligt! Å slängde ett öga på f för en 20 min sen, HAN SOVER OXÅ!!!!!!!! Urk ingen kommer somna ikväll heller! JAG VILL VI BLIR FRISKA NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjoho!

Nu e 4 av sex förkylda, en av sex har virusblåsor! och en fyra åring piper som en mus i 180 decibell för ALLT! En ettåring är FULLKOMLIGT GALEN! Man kan hitta honom precis vart som helst, typ uppe på spisen på väg ÖVER barngrinden, i öppna spisen. Idag öppna han luckan till öppna spisen och kasta in en tom must flaska modell 1,5 liter i ELDEN!!!!  han satte oxå på spisplattan där det stod en gratängform med plastfolie runt, räddade den som tur var. Å på kvällarna sover ENDAST TVÅ av FYRA barn!!!!! UÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!


Åter till vardagen!

Inte så mycke blogg men i fredags åkte jag å C på kryss! Å de va hur kul som helst! Vi dansade pratade med folk, drack massa goa drinkar, slog helt enkelt runt av bara tusan och hade urmysigt! Detta ska vi göra om! Fast nästa gång ska jag lägga mig å sova ett par tim iallafall!! HAHA så kul hade vi så jag missa sömnen! Kände mig rätt sliten på lördagen men la mig redan vid 21 på lördagskvällen och på söndagsmorgonen var det botat men då hade jag blivit sjuk istället! Nu är 4 av sex risiga! Stackars lill j e magsjuk. Resten av oss snorar å hackar.

Bakmus!

Ha ha ungar e kul! Sa till M att jag ville ta tempen på henne. hon  svarade då att ok i bakmusen då? Först haja jag ingenting! Sen plinga en lampa till! Rumpan är bakmusen!! Hahaha, de blev armhålan!

Rosor!

Sjuk men glad ändå! F OCH V har 40 i feber,                                                                                             M verkar va på väg också! suck
                                                                                          Kolla feber rosorna!

Ved!

Hurra vedboden är FULL! Nu blir det elda av! Varmt å Gött!

Motorsågsmassakern!

Å hur ser det här ut!!!???? motorsågsmassaker, eller!?

Trollunge!

Farmor frågar M om hon är hennes trollunge, M svarar: NÄ jag äj nojmajk!

RSS 2.0