Å så benet!


Äntligen!

Nu e tatueringen klar! eller nästan iallafall :D

Stresshandling!

Där fick man för att man stressar som en galning runt butiken, handlar mat med självscan, får ihop 5 papperskassar å 2 blöjpaket. Anländer till kassan med andan i halsen 3 min innan dom stänger å vad händer AVSTÄMMNING!!!!! HURRRA! Igen!!! brukar inte sura till men kl 22 en onsda kväll när man hela dan burit runt på en gråtanden ett åring är inte direkt humöret på topp, så ja muttrar om de blir avstämn varje gång kan man ju lika gärna skippa de! Det var tredje gången å allla ggr har ja fått ihop mellan fem å sju papperskassar. Nä då ingen fara säger den äckligt trevliga expiditen, bara en 7-8 ggr i början sen blir det mer sällan! Men vi hjälper dig å packa upp å ned i påsen igen! GRRRRRRRR jag HATAR när nån annan packar när jag handlar, larvigt men de retar gallfeber på mig när man packar huller om buller, var sak i rätt påse :) Men ok gilla läget å kör hela proseduren, och mycke riktigt alla saker huller om buller ena påsen jätte tung å den andra superlätt. Och man kan ju lugnt säga att jag kände en viss skadeglädje när tjejen lyfter en av påsarna å påsen går av på mitten! hahaha
summan av det hela är att dom nästa 7 ggr ska jag handla EN mjölk varje gång så blir inte avstämningen så jobbig!

Full med mat!

Satt i soffan hos E och m sitter å tittar på hennes mage, E säger: har du sett villken stor mage jag har? M svarar: ja jätte stor, E frågar om hon vet vad som finns där inne i magen? M svarar: jaa massa mat, magen e full med mat! Hon ville inte riktigt köpa att det finns en bebis där inne.

Skellefteå!

Vi hade en supermysig vecka i skellefteå å byske på sportlovet, trots tre kruppsjuka barn och 2 akutbesök! Skidåkning för de två jockarna, äventyrsbad för 2/3 delar av styrkan. Massa gott sällskap å många skratt.

Skäms på mig!

Igen har det varit tunt på bloggpunkten. Har inte haft någon insperation alls till att skriva, faktiskt inte lust med nått.

RSS 2.0