Riddare!

Vilken tur att vår käre granne är en förklädd riddare! Gräver i min grop, tänker att nu e de nog för idag. Då upptäcker jag att jag och sonen inte KOMMER UPP ur gropen! Hjälp vad gör vi?! Hör grannen prata ute på gatan och då skriker jag HJÄLP J, jag kommer inte upp! Han hör mig som tur är och snäll som han är kommer han och frågar lite försiktigt: var e du då? I hålet säger jag med ett fnitter, han tittar ner och flinar, ger mig stegen så vi kan klättra upp! Haha Tack snälla J

Tröttzoo!

Så här trött blir man på zoo, tröttzoo! Haha

Pistol!


Student!

Så har stor tjejen C tagit studenten! Shit nu känner jag mig gammal! Duktiga C, stolt som tusan över henne! Vart en mysig onsdag med sol, mycke folk å god mat! Tack till farmorn å farfarn, fastern, å pappan för att ni fixxade å trixade!

Klick!

M gapa å skrek att hon skulle åka på Fs cykel och ville att jag skulle hjälpa. Vilket jag vägra, hon har fått en egen som hon kan cykla själv så jag tänker inte hjälpa henne och dessutom behöva springa brevid som en tok för att hon vill cykla på en för stor cykel! De hela sluta med att hon åkte in för att hon iinte sluta skrika ute på gatan. Jag stängde dörren och gick ut för att plocka in alla grejer dom spritt ut på gatan, går sen upp på trappen med V för att gå in. KLICK! Ungen låser dörren innifrån och vägrar öppna!! Som tur var va lill J inne och kunde komma och låsa upp! Jädra busunge!

Trio!


Tänk!

Tänk va spännande om man kunde se vad lilleman tänker just här!

Lite mat!

I parken zoo

Skalisar!

När vi va i skogen idag så fanns det hur många såna här skalisarmsom helst! Å självklart ville barnen titta på varenda en som låg längs vägen!

Skvätten!

De ska ni veta att den där lilla lilla skvätten som alltid blir kvar i paketet med matlagningsgrädde, är inte SÅ liten som man kan tro! Kollade va dom andra barnen gjorde å lämnade V i köket i 30 sek. När jag kommer ut i köket igen sitter V på golvet å torkar med en boll av papper! Den lilla lilla skvätten räckte till att kladda ner bänken, stolen och en stor pöl på golvet, å den vart ännu större eftersom V febrilot försökte ttorka upp den..... Sötungen sa:tocka (torka på V språk) när jag kom in i köket igen!

Jätte tjock!

Var hemma hos S igår och hennes femårige son titta väldigt misstänksamt på mig. S fråga om han inte kände igen mig? Efter väldig tvekan tittar han på mig och säger: Är du theres? Jag svarar att jag är de, och frågar om jag var ljusare i håret förut? Njaae svarar han du va ju jätte tjock förut så jag känn inte igen dig ju!
Haha de va den finaste komplimang jag någonsin fått! Härliga ungar!

Parkens zoo

Hade en jätte trevlig lördag i eskilstuna parkens zoo. Med E, C, J, F, M, och lilleman. hade tur med vädret oxå, kom en liten skur precis i början av dagen, å när vi just satt oss i bussen kom värdldensstörtskur med hagel, regn, blixt och dunder!

RSS 2.0