Knäpp knäpp!

Börjar bli vansinnigt trött när vi e på väg hem från Ullared så E tar över ratten och körningen en stund så jag kan sova en kvart.  Knölar ihop mig på passagerar stolen  så gott de går, lägger jackan över huvudet, efter mycke om och men slummrar jag till. Vaknar till några ggr och hör ett väldigt märkligt ljud. Det låter: knäpp knäpp..
Funderar lite på vad det är men lyckas somna om. Tredje gången jag hör ljudet så är det när E börjar putta på mig för nu e hon trött och vill inte köra mer. Jag vaknar till men känner mig snabbt ganska pigg.
E berättar att hon suttit och knäppt sig på hakan för att hon va så trött! Haha ljuset går upp, de var det ljudet jag hörde i halvdvalan!

Herre djävlar!

Sitter å kör på E4an på väg hem från Ullared, E och C snarkar ikapp. Sitter å har ganska tråkigt där i mörkret, mil efter mil...
Då HJÄRTAT GÅR UPP I 720 SLAG I MINUTEN!!!!!! Herre djävlar va hjärtat bankar, får svårt att andas, VA FAN E DE PÅ VÄGEN!!!!!!!????? Någonting väldigt stort ålar som en OOOOOOORRRRRRRM!! hjälp jag dör! i samma sekund ser jag att de bara är en väldigt stor bit plast som blivit som uppblåst av vinden och på nått märkligt sätt rör sig som en orm över vägen! Jag hatar ormar å då menar jag verkligen hatar för jag är fruktansvärt fruktansvärt RÄDD för ormar. Kan tillägga att de tog 20 min innan mitt hjärta slog som vanligt igen (å konstigt nog vaknade varken E eller C av mitt vrål!)

Störst!

Största å minsta bröderna

Ful fisk!

hitta en bild på en ful fisk från aquaria. Var där i augusti (tror jag)

Älgen!

Titta noga så syns älgen vi pratade med när vi startade vår tur till ullred, stod på fel sida viltstängslet.

SMS-inlägg

20101029043 (MMS)


Pratat me en älg :)

Pratat me en älg :)


Testar mobilblogg!

Testar mobilblogg!


FREDAG!!!!

Vill de ska va FREDAG i morgon bitti! vill åka till ullared NU! Blir visst bara järn trean som åker, fast vi brukar ha DJÄLANS kul! Puss å kram på E å C

Jaha!

Jaha de va den "egna tiden"... De stackars timmar ja lämnade barnen på dagis för att stjäla lite egen tid, den tillbringades i 2 timmar i väntrummet på akuten, 10 min med dr å 10 min på röntgen...
Ska visst låta bli lämna barn på dagis för å få lite egen tid..

Ullared!

Nu e det bara tre dagar kvar! Sen drar gänget till ULLARED!

Mannekäng miniformat!

Lilleman har fått så mycke att  nya kläder och tycker de är så kul att prova så när man kommer hem med nya kläder så kommer han springande och säge :vijjo pova! En mannekäng i miniformat!


Vilken helg!

Jösses vilken helg de varit! Fullt ös på jobbet men vansinnigt roligt oxå! Har himla goa jobbkompisar!
Igår  larma vi kläder så fingrarna blödde på mer än en av oss! å städa städa städa. Undrar om folk gör med sina egna kläder hemma som dom gör i butiken....

Vänner!

Har en hel hög med vänner i världsklass! Vänner som finns i vått å torrt, i tårar å skratt! Tack för att ni finns!

Shit!

Shit va snt å stilla utan massa saker å ting jämt ska krångla, skulle va så skönt om livet nån gång bara kunde flyta på. Lugnt å stilla...

Kissnisse!

Lilleman e en kissnisse!  Har ätit midda hos L och T, ska byta blöja på lilleman. När blöjan är av vill han kissa på toaletten, vi springer dit å de kommer en skvätt. Tillbaka till köket, sätter mig på golvet me lilleman i knät, titta titta säger han å drar i snoppen , ja säger jag å försöker få han sitta still så jag kan få på blöjan. Kiss kiss säger han då och jag svarar att jja du kissade med den. MM svarar lilleman å säger kiss kiss igen å så kissar han hysteriskt fnittrande rakt ut på golvet!

Minimoppe djävel!

Förra sommaren när ja va på väg hem vid 22 tiden, kommer i kurvan vid kyrkan hemma. Det går en gammal stenmur runt kyrkan men man har ganska bra sikt ändå. Utom precis i hörnan så jag saktar som regel alltid ner lite OM de skulle gå nån där. Är 50 där på kvällarna men just den här kvällen hade jag ingen brådska hem å satt dessutom å pratade me pappa i telefon så jag körde bara i 35 ca, Som TUR var för precis när jag kommer i hörnet på muren kommer en minimoppe djävel PÅ FEL sida av vägen! Herregud vad göra!? hinner tänka att jag inte ska väja vänster för risken e ju att han försöker komma ut i rätt fil igen, väjer ja höger åker ja i muren. Jag bromsar väjer lite åt höger å ber alla makter i världen om hjälp! Mycke riktigt väjer killen för å komma ut i rätt fil igen å jag har lyckats bromsa tillräckligt tack gode gud  annars hade killen varit mosad! å jag missa han med en hårsmån när han väjde för att komma ut i rätt fil, å de va nog bara för att jag kört så sakta! Slände mig på tutan å börja gråta, för fy tusan va nära ögat de va! SKakade hela kvällen sen! Djäkla UNGAR!!!!!! Föräldrar me för den delen, lär era barn trafikvett! (hoppas jag fått in i huvet på min) Kan ju hoppas oxå att den killen inser hur nära döden han va! Förhoppningsvis kissa han iallafall på sig!

Kattjäkel!

Höll på å köra över en kattjäkel igår kväll. Va helt inne i å hålla koll på djur me högre ben, som älgar å rådjur så de kortbena djuren glömde ja bort! som tur va hann ja precis bromsa men slog nästan näsan i ratten för de lilla kräkets skull! Ska komma ihåg kolla efter ALLT som går på ben i fortsättningen.

Monster!

Kom precis ihåg efter en disskution med T ett väldigt obehagligt monster som sprang över golvet precis när vi flyttat in i huset. Trodde de va en mus jag såg i ögonvrån, men de va en SPINDEL modell skitstor! Brukar inte skrika över spindlar men de gjorde både jag å lill J å på 2 röda satt vi uppe på ryggstöden i soffan å fåtöljen!
URK

Bajjan!

Lilleman har börjat prata mer å mer, men de roligaste han säger är när han ropar på F och M!
Det blir BAJJAN och MAJJJAAN!


Byxor!

Konstigt hur en del människor beter sig... Jag förstår inte hur man kan ställa sig å skälla för att ett par byxor är slut... Det finns väl ändå saker som är värre än ett par byxor?!

Tamponger!

Lilleman har kommit på att de är väldigt kul slänga saker i toaletten! Allra helst om M eller F SITTER på toaletten! Det har åkt ner bilar, tågräls, skruvar. Nu åkte en halv ekonomi ask tamponger i! Hur kul e de å fiska i toaletten då?!!

Snurrar!

Livet är just nu helt uppochner, det snurrar helt okontrolerat hit å dit...

Jobb!

Har nu jobbat precis en månad, super kul å super jobbigt! Fast jag trodde de skulle va 7 resor värre :)

Jag e lite!

Kl 03.15 inatt vaknade jag av ett väldigt tyst framviskat : Mamma jag e lite suk.. Jag upp som en raket, vad e de  var e du? M svarar me ynklig röst: här jag har kjäkits på golvet jag e lite suk.
Stackars lillgumma! Men super glad hon höll sig från sängen iallafall!

ofarliga saker!

Efter lillemans olycka med rengöring i ögonen så är allt farligt borttaget ur badrummet. Idag duschade han och m. Men jag glömde visst ta bort det ofarliga..... Vilken djäkla sörja det blir av en hel rulle toalettpapper i duschen :(

RSS 2.0