Smack!

Är på öppna förskolan och säger till F och M att vi ska klä på oss och åka hem. F blir som vanligt sur å vill inte, jo säger jag vi ska och vänder mig om och säger kom nu! SMACK säger de och ungen har gett min ena skinka en rak höger!!!! AJ va han tog i! De gjorde väldigt ont, jäkla unge! undrar var han fått det där ifrån!!???

Tattuering

Haräntligen varit iväg och gjort min fina tattuering som visar kärleken till mina fina barn! Ett hjärta med rutor i olika färger, jag är hjärtat, rutorna barnen, knappen att vi håller ihop och de lite slitna konturerna att barnen är fria.

Förvirrad ärthjärna!

Letar som en galning efter elvispen! Helt plötsligt puts väck!!! Ringer J på jobbet och frågar om han sett den, ja i skåpet där den brukar vara svarar han nä säger jag står inte där jättekonstigt och precis då ser jag nått gult på diskbänken! Ahhh jag min förvirrade ärthjärna har tydligen redan ställt fram den å glömt bort det!!

Andra vurpan!

Så nu har jag gjort andra vurpan i vinter! Första var när snön precis hade kommit, skulle gå runt bilen och halkade bakom bilen och såg kofångarn svischa förbi skallen! Slog mig inte speciellt men landa på höften så lite ont gjorde det! Och nu halkade jag på trappen, landa på rumpen och körde armbågen i trappen så det knacka, ganska otrevligt ljud kan jag ju tillägga! Trodde först att den gått av men de gick bra. Har dock ganska ont i överarmen och i ryggen! men överlevde de också, haha snart har jag nog inga liv kvar!

Vattenfall!

V och M står och dricker vatten ur var sitt glas, V får väldigt lite eftersom han precis börjat dricka ur ett vanligt glas. M tycker då synd om V som fått så lite i sitt glas så när V står och dricker vill hon vara snäll och fylla på hans glas villket självklart slutar med en halvdränkt V med vatten i näsan och hela magen! Och V står å frustar som en häst och undrar var  allt vatten kom ifrån, haha han såg ut som ett frågetecken!

Sitter så väldigt lös!

Hör en krasch från vardagsrummet, frågar m vad som hände. Inget svar Ska precis gå dit och titta när hon kommer med väldigt bestämda steg ut till köket och säger: Den här sitter så väldigt lös! Hon ger mig fjärrkontrollen till tvn  som hon försökt sätta ihop och den faller isär i sjuttiarton delar!

Blomtattuering!


Förskräckligt!

Igår pratade jag med min pappa i telefon, och så säger han att han tittat på kort från julafton, jaha sa jag? Ja sa han jag såg helt plötsligt nått förskräckligt! Vadå undrade jag så klart, pappa svarar: på ditt bröst, en stor blaffa! haha du menar min fina blomtattuering!? Lite lustigt att ingen sett den förens nu eftersom det är typ 2 månader sen jag gjorde den! :-)

Supermiddag!

I lördags var våra väldigt trevliga grannar över och vi lagade en supermiddag tillsammans! Sen vart vi sittandes i köket skrattande och pratandes till halv tolv! kul hade vi!

Död bil!

Fredan började bra, åkte till farsta med en kompis och hennes 2 barn och E som jag passade. På vägen till farsta sa jag min idiot att vår bil var bra, ganska billig att äga, köra och så. Sen sa jag min idiot att vi har en himla bra försäkring som gör att om jag blir stående så kommer bärgare och vi har då hyrbil ett par dar! SKULLE ALDRIG SAGT DET!!!! För vad händer? Vi kommer till farsta går runt och handlar i ca 1 tim lastar in alla barn och grejjor i bilen, jag stoppar in nyckeln och vrider,, inget händer!!! Bilen är stendöd!!!!! GAHHH inte nu igen! Visserligen står vi på en parkering, men ändå! Sist den dog var 2 veckor tidigare mitt ute i sorunda skogarna i kolmörkret, hur kul va det då? Fast den gången fick ja tillslut igång den och kom hem och dan efter var bilen stendöd. Vi hittade felet och beställde en ny del, j satte i den och vi trodde de var grönt villket jag på farsta parkering upptäckte inte var fallet! Samma del hade blivit kortsluten IGEN! Denna gång hade plasten i locket smält runt kablarna så jag fick inte ens upp de lilla sablans locket! Nu har bilen varit på verkstad sen dess och dom ringde igår och sa att det var fixat, ska hämta den idag!! Hurra!!!

Indiskt!

Igår var jag och J på Elora på hornsgatan och åt middag. Supergod mat och väldigt skönt kunna prata utan att bli avbruten! De var en trevlig födelsedagspresent!

Fel dörr!

Lill J sitter på toan och hör hur F springer från köket samtidigt som han roppar "måste kissa måste kissa" F sliter upp toadörren och tvärnitar och säger Ops fel dörr!

Skäms!

Fy på mig vad jag varity dålig på att skriva! IGEN!! Men de har varit lite väl rörigt ett par veckor så jag har inte haft ro att skriva! Vattenledningar i väggar som frysigt och där gick en himla massa energi och tid till att hitta var de fysigt, tina väggen med att gräva snö, ställa isolering, värma insidan av väggen. Jag och barnen har varit sjuka om och om igen. Sen alla berg och dalbanor i känslor som julen ger. Och nu upptäckte vi att isoleringen på vinden har sett sina bästa dagar så det håller jag på med nu, kan ju lätt säga att det inte är världens lättaste att krypa runt på vinden och lägga isolering! Spikar som sticker ut, takbjälkar som jag av någon anledning måste slå huvet i!  Och tydligen måste jag slå skallen i VARENDA en! Och de är ju inte världens mysigaste ställe även om det är skumt ljus och trångt, det är en frys också. Och innan julen fick jag för mig att alla tapetvåder i köket skulle vara uppe, så kvällen innan julafton tapetserade jag det sista men det är skönt nu när det är klart!
Häromdagen fick jag för mig att börja måla insidan på fönstrena i köket.Gick jätte bra på det första, sen började jag med det andra och SJÄLVKLART händer nått mystiskt med färgen längs ena kanten! färgen torka på en kvart och krackelerade! VAFALLS!! Upptäcker att det sipprar in kalluft på ena kanten och det är 15 minus ute! Skickar sms till min "privata" rådgivare C och han säger att man får ta bort fodret på utsidan och trycka in mer isolering...
PANG!!! Kommer på att jag mitt pulver petade bort byggfogen på utsidan i sommras när jag kittade om fönstrena, (vi har ett mexi tegelhus och inga foder runt) Och jag skulle fylla på byggfog men var så stressad över att hinna klart alla fönster medans det var bra väder att jag totalt GLÖMDE!!!!!


RSS 2.0