Larvigt!

Tog en sväng med barnen å bästa L till skogen, plocka lite svamp. Å när vi kom hem såg ja att F hade nått på benet, haha va larvigt, de va en larv! Rätt rolig faktiskt för den såg ut som en liten liten pinne!

Tur!

Vilken tur vi jag som har så fina vänner som ställer upp när de kör ihop sig! Älskar ER!!!!

Pippifåglar!

Jag e rätt ducktig på å knocka mig själv! Stod i kassan å larmade kläder. Tog ett ynka steg bakåt å träffa pelaren med bakhuvet så de tjonga om de! många pippifåglar blev de som sjöng för mig..

Nu vet jag!

De var sverige demokraterna som hade möte på sergelstorg! Å de extrema vänsterfalangerna störde med Vuvuzelan...en tuta som blev välkänd under sommarens fotbolls-VM i sydafrika då man höll på å tuta sönder
en hel turnering.

Vad hände!?

Idag var det världens liv å de kryllade av poliser på hela sergelstorg! Dom hade spärrat av både hit å dit, fördes ett himla oväsen. Men ingen som kom in hos oss, (å inte vi heller för den delen) visste vad som pågick...

Kunder!

Idag kom en kund in å fråga efter en stickad långärmad tröja. Javisst svarade jag här har du en å där en till. Näe svarar kunden, dom e fula. Ok svarar jag, vad har du tänkt dig, färg osv. Kunden: jamen en långärmad snygg tjock stickad tröja när de e kallt. Jag: där hänger en å där en till. Kunden:Nä de e fula alla e fula. Hon vänder mitt i meningen å går ut igen! De roliga i de hela var att hon endast stod i dörröppningen!

Trötter!

Lite mycke nu... inte så mycke ork att blogga. Började jobba för tre veckor sen å shit va de snurrar i skallen! Så mycke folk,surr, siffror, byten, betalning me sjuttioarton betalsätt å de i samma köp!

Gräshoppa!

pappa skicka kul bild :)

RSS 2.0