Utslagna!

Jobbigt med kalas

1:a ADVENT!!

Villket härligt födelsedagskalas/adventsfirande 27 härliga vänner och släckt kom! Fullt ös och jätte kul! Tack alla som kom och gjorde dagen så bra!

Kladdmaja


Klisterbad!

Två snälla små barn sitter och tittar på när jag sätter upp tapeter. De ena lilla barnet har inget val, sitter fast i matstolen, det andra barnet får helt plötsligt knas och börjar dansa som en galning! far baklänges ner i 15 LITERS HINKEN med TAPETLIM!!!!!!! BAH mamman asgarvar å myran gråter. Den elaka mamman kan inte låta bli att lämna det stackars barnet med rumpan i limmet för att hämta kameran!!


Knockad!

Vart nedslagen av lilleman idag! Verktyg: skafferidörr= resultat svullet ögonbryn på mamman och en hopklämd lilleman för mamman tryckte tillbaka dörren!

Big foot!


1 december!

Är inte än men snart! Då ska jag göra nått jag längtat efter i flera år! Blir ni nyfikna nu? Säger inget mer nu men återkommer om vad efter 1a december!

Rådjursdunk!

Så har jag nu kört på mitt första rådjur, och antagligen inte det sista! Det var inte kul! Inge blod å så, å inget liggande rådjur, men stackarn hoppa ut precis framför bilen och jag fick välja att antingen köra in i bergsknallen till höger eller vänster in i mötande bilen eller bromsa så gott det gick å hoppas på det bästa! Valde sista allternativet och stackarn titta rakt in i bilen med sina hemska rådjursögon å dunk slog en kullerbytta å sprang till skogs! Vi var runt i kolmörkret med ficklampor å pannlampor men såg inge rådjur, men de skulle ut med hund imorn bitti å leta vidare. fy bubblan han kunde väl låtit bli att titta på mig!? Såg ut som han tänkte - Du kör på mig, aj!

Seg!

Seg morgon, igår var jag och vaccinerade lilleman tog "bara" en och en halv timme! helt hysteriskt! Det märkliga är hur folk beter sig! Det verkar som om många har nån begynnande panik över att inte få vaccin, är det så? Jag var redan i tisdags för lillemans räkning men vi åkte därifrån, hur lång kö som helst och dessutom var hela parkeringen proppfull och lite till, bensinstationen hade också använts som parkering så folk som tankade kunde nästan inte komma därifrån! VARFÖR DENNA HYSTERI!!!???? Nu var vi på bvc å där var de kö men de flesta va glada å trevliga.

Sjörövarjordgubbe!

Det här är en sjörövare med jordgubbsmössa 2 träslevar som springer runt å säger -bah bah villket grovt gissat betyder pang pang!

Efter!


Dra ner!

Sitter i bilen och C frågar M när hon tänker sluta med napp? M svarar: Jag ska inte sluta Nähä säger C. M svarar nä men tänker dra ner på timmarna!

Före!


Projektfnatt!

Så var det dags för projektfnatt igen! Nu var det köket som råkade illa ut! Suck varför kan jag inte låta bli att pilla på saker!?

Hästens snopp?!

M sitter å sjunger, samma mening om å om igen, jag tänker shit va har hon lärt sig den snuskiga sången!!??? Låter som lilla hästens snopp. Efter 20 min trillar polletten ner lilla hästen PLOPP sjunger hon ju! haha så knasigt de kan låta ibland!

Vår apa!

Hm e han en halv apa?

Slappt

varit lite dåligt med inlägg på sistone, måste skärpa till mig!
En söt grej som M har för sig är att gå å sjunga på martin stenmarcs låt 1000 nålar. Det kommer en mening lite då å då och kan låta lite så här: håll mig jorde då, fick brev me 54 år. vilket betyder : håll mig hårt som du gjorde då . och nästa: fick ett brev med 54 ord.
Låter hur gulligt som helst när hon lallar!

Drakunge


Jag är INTE trött!


Vaccin cirkus!

Igår var min man och F på vårdcentral 1 och vaccinerade sig, tyckte de kunde va smart att ta ett barn i taget. Det var lite rörigt kösystem vilket min man påpekade. Men dom fick sina sprutor och åkte hem.
Idag var det min tur med M och lill J. Vi åkte till vårdcentral 2. Står i kö 5 min innan dom öppnar dörrarna in till sprut rummet. Dörrarna öppnas och ut kommer en rosa nummerlappsrulle till dammer å en gul för herrarna. Och helt plötsligt är det djungelns lag som gäller!!! Först fram! villket inte riktigt är vad jag tycker e ok men vi fick vår lapp tillslut. Fyller i tre lappar och står snällt i 40 min å väntar, äntligen får vi komma in. Sköterskan frågar vilka som ska vaccineras, jag talar om att det är jag och 2 barn. Hon säger då att barn ska vaccineras en trappa ner hos distrikten å det är bara att gå ner en trappa dit. Jag säger att det borde ju stå nånstans så man slipper stå å vänta i onödan!
Men ok vi går ner och väntar i 5 min då kommer en annan sköterska å säger att alla barn under 12 ska vaccineras hos bvc vägg i vägg, av säkerhetsskäl! Va!!!???? Och så säger hon att skulle det bli att dom inte vill ge oss vuxna  (VI VAR 2 FÖRÄLDRAR) så skulle vi be bvc sköterskan att ringa så skulle distrikten springa över. Ok bara traska över till nästa dörr. Blir vilda disskutioner mellan en annan förälder som kommer och bvc tanten. Men tillslut går den mamman och vi två rätt less föräldrar får säga vad vi kom för och ber henne ringa på distrikten när hon säger att hon inte kan sticka oss vuxna..... hon ska fixa å så blir det äntligen barnens tur å sen säger hon -Nu får ni gå till distrikten för jag kan inte sticka dig. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Traskar in till distrikten som får panik -Hjälp jag måste springa upp å försöka få tag i 2 sprutor innan dom tar slut! Som tur var fick hon tag i en till mig å en till den andra mamman! Hoppas dom har lärt sig till nästa spruta!

Klockan är konstig

F ropar - mamma mammma! titta klockan är nästan där uppe! (väntar på bollibompa som börjar 6) Jag svarar att ja de är den, va du är duktig som såg det! Då svarar han - mamma kan du visa hur de är klockan? Jag tror att han vill att jag ska visa hur visarna ska stå för att vara kl 6, jag går till klockan och börjar peka, f säger då snabbt -nä mamma jag mena kan du inte vrida visarna så klockan blir 6 så de börjar?

Pärl party!

 Lilleman fick upp lådan med pärlor, jag säger -nej det är m pärlor, ajaj! Lilleman tittar på mig, skrattar, sliter åt sig en näve pärlor kastar ut dom över köksgolvet å SPRINGER!!!

Spislampkrasch!

Så rök den spislampan! lilleman tyckte han behövde borra lite!

Lördagsmys!

Lördagen tillbringade vi 3 timmar i skogen med grannarna och picknic, hittade tillsammans ca 10 liter svamp!!
Sen tog jag en sväng till kyrkogården med ljus och ett hjärta. Sen kom grannen över på midda och film, vi såg en natt på museet.

Halloween!

En jätte trevlig fredag hos grannarna! god mat och trevligt sällskap! men framförallt GLADA små spökbarn! Fast stackars M däckade kl 17 när vi klev innanför dörren hos grannarna och sen sov hon i stort sett till lördag morgon kl 8.15!   Så här fina var våra spökungar!

RSS 2.0