Kiss!!

Satt med M i knät igår kväll, hon hade sovit en stund på dan villket betyder sen kväll! Tillslut somnar hon iallafall i mitt knä, tänker att hon ska få somna ordentligt innan jag bär upp henne. Fortsätter därför spela på FB. Då, helt plötsligt, fan va de blev varmt?! Vad händer?! Hjälp KISS!!!! Ungen kissar i sömnen, i mitt knä! *ASG* Hon sover som en stock å kissar så de skvalar på golvet! jamen hallå! vakna! Nä inte förens mamman skrattar hysteriskt vaknar ungen! Suck, såg mer ut som de va jag som kissat i byxorna!


Ofta!

Går från kiosken med grannen och F å M som cyklar. Möter två tonårstjejer, den ena tjejen slänger ur sig: Ofta en sån liten kan cykla! (tittar på M) Grannen finner sig snabbt, å svarar: ja ser du inte de!?
Haha undrar om man ska känna sig gammal, men ärligt talat, varför i hela h-vete säger ungar OFTA till allt å ingenting!!??

MÅNDAG!!!!!!!!!!

Vilken djäävvla måndag! Började med tjurig stor son, mamman fick hjärnsläpp, fortsatte med griniga bråkiga tre små troll. Efter dagislämning av F gick vi ner på baksidan för att fortsätta bygga i lekstugan, jo tjo tjena, 2 skivor  är 1 cm för breda, kan inte göra mer än skruva en ynka pytteskiva för självklart tar isoleringen slut. Å de stackars 4 skruv jag skulle dra i fick jag bara i två av för skruvdragselendet DÖR!!! Upp å in hämta nästa, å ok skit i stugan sätter upp klättermojjängerna i stället så gör vi nått iallafall. Jo de funka ju, tre av 8 sen dör nästa idiotmaskin! Grrr, aja nu hämtar vi f istället. Går till kiosken köper korv alla glada. Kommer hem V sover å mamman tänker att hon kan ju passa på å gräva lite i den nedrans gropen så man kanske kommer ner till grunden någongång, hoppar ner, gräver 4 spadtag... någon roppar mammmaaaa ja e fäääärdig. Suck upp igen torka rumpa, hoppar ner i gropen hinner fem spadtag sen hörs ett nytt maaammaaaa ja e färdig! grr upp igen, torka rumpa ner i gropen gräva 5 spadtag å så maaaammmaaa han slog mig upp igen å så torka tårar å så ner igen i den förbannade gropen! Så höll de på tills v vakna då går  vi ner på baksidan med laddade skruvdragare å gör ett nytt försök. Funkar i en kvart sen hörs ett Skrik som övergår snabbt till illvrål!!!! Står på huvet ut ur lekstugan å ser en stackars M hopptrykt i solstolen som fällts ihop med henne innuti!!! Hjälp upp med unge å stackarn vrålar att det gjorde faktiskt väldigt ont i handen! Gulp ser att hon klämt sin stackars hand så det ser ut som den e av på mitten! Upp vrålar på stackars grannen som sticker ut huvet, ber henne springa ner till V å F så inte dom oxå råkar illa ut, in med m spola vatten i mängder. Som tur e verkar handen ok får tom klämma å känna på den, pust. Nu skiter vi i å göra nått säger den trötta mamman uppgivet, nu lagar vi mat, byter på v innan vi börjar, upptäcker väldigt mysko prickar som är märkligt lika vattkoppor! Jamen vadå de e ju MÅNDAG!!!!! Ny tur till stackars grannen, vi undersöker den sprattlande v som verkar tro att vi kittlar honom! Kommer båda fram till att de e väldigt likt vattkoppor! jamen kom igen va de räcker nu! Lagar mat, en J upptäcker att han sutti på muggen för länge, springer som en galning till bussen som han missar! såklart de e ju MÅNDAG!!! Får efter mycke spring äntligen ner tre små i fabbes säng, börjar läsa då vrålar M IGEN! maaammaaa V bet mig, i kinden! GAHHH torkas tårar, mamman läser två sidor i två olika böcker i rekordfart, barn åker i säng med flygande fläng!
Just nu HATAR JAG MÅNDAGAR!!!!!!

Morgonpyssel!

Vi hammrar å spikar å e sams! :D mamman myser

Snö!!

Kommer ner i gillestugan, å va fan snö!!! Nä bara M som suttit och pillat sönder en kudde å nu ligger stoppning över hela gillestugan! Grrr, fast de va ju tur att hon inte tömde hela kudden som är en gånger 1 meter!

Inlåst!

M är på toaletten, å så roppar F: mamma mamma M har låst in sig på toaletten! Suck jag kommer, men innan jag kommer hör jag F säga till M: Ge mig nyckeln, ta ut nyckeln å ge mig den här nere! Nedtill på dörren finns tre borrade "lufthål" smsrt F, synd att de inte funka, hålet för litet å inget nyckelhål på utsidan. Haha men skruvmejsel så kom fången ut!

Landet!

Hade en jätte mysig städdag på landet på vätö  med Lill J och en faster, kusin gammel moster , min pappa å mommo san.
Sen vart det en blixt visit förbi C och E på väddö. En skön lugn dag.

Djävla galen!

V for hit å dit och jag sa: men herregud unge är du helt galen!? M tillägger med snusförnufftig röst: mmm mamma han är helt djävla galen! Djävla har blivit hennes favorit tydligen, kommer ganska offta meningar som tex: Hjälp mig med den djävla stövel, den är så djävla varm osv! Dags tänka på  vilka grodor som hoppar ur våra munnar ;)


Klädfixerad!

En treårig tjej som är helt klädfixerad! Tom strumpor ska va rätt haha. Igår skulle C hjälpa henne klä på sig, och så skulle de velas med strumporna. C pekade på ett par, men nä dom dög inte för L skulle inte tycka om dom! Söt unge!

Utkörd!

Hoppas att jag får plats i min egen säng inatt så jag slipper bli utkörd av ett gäng ungar och en gubbe som tar upp precis hela sängen!!


Glasskille!


Fönster!

Det är inte lätt måla fönster när barn bråkar, ramlar, gråter, är SÅÅÅ hungriga var femte minut, kör avlösning på toalett och blir getingstuckna! Har jag tur kanske jag är klar tjugohundranittioett!! haha

Bajs!

V sitter vid bordet och äter blodpudding och jag sitter helt inne i mina pärmar och letar kvitton. Tycker helt plötsligt att V är väldigt tyst och det hörs bara ett tyst plingande.... ?? Tittar upp och får ett solskensleende!
Öhh vad gör du frågar jag och ser då att han lagt blodpudding i vattenglaset! Nä men så får man väl inte gör Vad gör du!!?? BAJS svarar en lyckligt leende V med betonelse på varje bokstav! Haha vad säger man då?

Tack!

Tack till min största goa unge! För den fina bloggdesignen du fixat! Älskar dig! puss

Villken kväll!

Jäklar vilken rolig kväll vi hade igår med T,L å F! God mat, grillspett å hemmagjord potatissallad. Vi skratta så take va på väg att lyfta! Kära maken garva så han va tvungen gå ut i hallen! Å när L hörde hans hysteriska försök att sluta skratta börja hon skratta så hon va på väg ramla av stolen! Jag skratta så ja slog huvve i köksbordet! Stundtals var det helt hysteriskt, så kul när man kan sitta å spåna om både knäppa, allvarliga och fåniga saker å alla är lika rappa i mun! Synd att inte den andra grannen H å J kunde komma. Tack alla inblandade som satte guldkant på lörda kvällen/natten


Sicken unge!

Våran lilla stora tjej  M har slutat med blöja helt, å dessutom har hon lärt sig cykla på storebror Fs cykel 2 hjuling utan stödhjul! Sicken unge!

Blir inte!

Blir inte så mycke skrivet här.Har börjat me de eländiga fönstrena igen, suck.


Full som en kastrull!

Igår titta ja ut å såg en kvinna stå å hänga på grannens dörr som inte va hemma. Så kommer ett par förbi och frågar henne om de går bra å om hon vet att de e fel dörr? Jaaa då svarar kvinnan. Efter fem min står hon fortfarande kvar och jag går över och frågar om hon behöver lite hjälp hem å var hon bor. Hon säger att hon bor på 10 an. Ok kom så går vi säger jag åtar henne under armen då hon e full som en kastrull och knappt kan stå på benen och börjar gå åt vänster. NÄÄÄ jag bor på tio å de e ditåt säger hon å pekar åt höger, jag säer att hon står på 26 å nästa blir 28n åt höger alltså ökar nr åt höger. Nää då jag bor på 10 å de e åt höger. Ok säger jag vi går ditåt å tittar då. Börjar gå å samtidigt som vi passerar hus efter hus så rabblar ja nr, 28 30 32 34. Jag påpekar att nr ökar inte minskar. Får till svar att ja men 10 kommer sist i den här raden, jag bor på 10. Jamen nu har vi kommit till sista huset å här står 40. Hon svarar näää då de e nr 10 här bor jag. Jag: de e nr 40 du bodde ju på 10an hon svarar näää jag bor här. nr 10. Jag kan inte längre hålla mig och börjar fnittra hysteriskt, ok knacka på då så e du ju hemma. Undrar om hon hittade hem tillslut. Tur man bor på landet. Fast lite ågren har jag över att jag lämna henne men hon va lika envis som en åsna å jag kunde inte slänga upp henne på axeln å bära henne till 10an! :)


RSS 2.0