Liten v!

080818 kl 18,59v 080820 på väg från BB

Mage!

En liten v, i magen!

Badgalningar 1,2 å 3

Lyckades fånga en av 1,2,3 badgalningar i luften av de andra 2 hann en plumsa i helt å en halvt.

Ögonknas!

V har en konstig grej för sig! han petar gärna i ögat med saker å fingrar. Å då är det verkligen I ögat!! Idag peta han sig i ögat med en tång, inte världens smartaste för de gjorde väldigt ont! Väldigt ledsen V, tårar som strömmade ur de petade ögat och en väldigt orolig mamma. Ringde sjukrådgivningen för att kolla var vi skulle åka med ögonknas. ST eriks ögonakut nästa. Kommer dit och det är alldeles mörkt ??? ser en vakt sitta i luckan och frågar vart akuten är. Jo de är rätt ställe, hon frågar om det var vi som ringt tidigar och de va de ju. Hon talar om att det är stängt egentligen men att dom väntat på oss. Wow vilken service! Får gå in i det nersläckta väntrummet, behöver inte ens registrera oss för dom har lillemans namn å persnr från sjukrådgivningen. Får vänta en stund och så kommer läkaren i jeans och T-shirt, han hälsar och talar om att han hade bytt om och var på väg hem när vi ringde (å det tog oss strax över en timme att komma dit!) Han frågar lite försiktigt om jag vill att han ska byta om till läkar rock igen! Sicken trevlig läkare! Jag tycker att de behöver han absolut inte, han ska ju bara kolla lillemans öga ju. Vi går in i undersökningsrummet, och den supertrevliga läkaren knallar ännu högre på betygsstegen när han pratar med lilleman istället för mig, han har hela tiden ögonkontakt med V och visar och berättar vad han ska göra, säger saker som ser du den här, får jag titta i ditt öga osv! Och helt plötsligt har vår lilla vilda iller förvandlats till världens sammarbetsvilligaste lilla kille! Sitter helt stilla i mitt knä, gör precis allt dr vill! Undrar om man kan få låna den dr som barnvakt ;) Som tur är har inget hänt i ögat, allt ser bra ut så nu är vi hemma igen. Förhoppningsvis har lilleman lärt sig att man inte ska ha saker i ögat!

Unge på rymmen!

Sitter på trappen å pratar med världens bästa L, ungarna far hit å dit. Dom frågar om dom får gå ner till lekstugan, och de får dom så klart. Ber F hålla ett litet öga på V. Efter ett tag ropar jag till J som sitter i källaren att han ska kolla ut efter V, Allt e ok. Fortsätter prata med L. Plötsligt kommer F upp. Jag undrar då om V är i lekstugan, F svarar att nää han e inte där.... ???? Var e han då??!!! F svarar han e borta. VAAAAA vadå borta!!!!!
F svarar ja han e borta, där borta nånstans. hJÄLP var e v!!!??? F: jag kan visa. MEN KOM DÅ UNGE!!!! Hittar V på en tomt 4 hus bort på gatan nedanför. fasiken va rädd jag blev! Första gången ungen e på rymmen!

Skrika!

Lill J satt i vardagsrummet med den nya hamstern (fiona) jag sitter i köket, plötsligt hörs ett väldigt konstigt ljud!  J utroppar: djäkla hamster å skrika! ???? Hur kan en sån minihamster låta så högt!!!

Badgalning!

V är precis GALEN när han badar! De roligaste han vet är när mamman och pappan står med 2 meter emellan och KASTAR V rakt upp i luften emellan sig!! Kommer upp bubblandes med världens smile i ansiktet! En annan höjdare är att stå på bryggan å och själv kasta sig rakt ut å nåde den som försöker hålla honom i handen eller ta emot honom! Han ska ner under vattnet! Riktig liten badgalning!

Shopping!

Lill J och jag hade lite givande shoping i veckan. Sonen 2 par shyssta shorts, ett par coola jeans rikare och mamman massa kr gattigare, fast jag fick oxå tag i ett par shyssta byxor.

Lortgris!

Jösses vilken liten lortgris V va igår!

kotte!

Skulle dra presseningen över sandhögen. Tog tag i hörnet, ryckte till å upp for en rund konstig grej! Gah hjälp va va de??!! Tog ett par djupa andetag å smög fram... HAHAHA de va en igelkotte!

Mera sovknasbilder!

M kan konsten att sova, riktig sovknas.

Godisråttor!

F å M på vätö, 2008-07-28 värsta godisråttorna

2008-08-25

myran å viggo 2008-08-25

Snacka om slut!


Mammarby!

V går å sjunger mammarby, vilket tydligen betyder HAMARBY! Haha kanske ny hejjar ramsa åt hamarbyklacken ;)

Hamster!

Vaknar på morgonen av en butter röst som något irriterad undrar var hamstern är. Jag svarar socker surt att jag inte vet eftersom jag ligger i sängen. Butter rösten något argare: VAR E HAMSTERN! Jag surar att jag inte vet för jag ligger fortfarande i sängen å att hamstern va i buren när jag la mig kvällen innan. Butterröst: DÅ HAR HAN RYMT BUREN E TOM HAMSTERN ÄR BORTA!!! Gulp jag far upp på med kläder ut i köket, jovisst hamstern är borta. Ok jag börjar i skafferiet under pannan, bort med fronten, ingen hamster ska precis resa mig då butterrösten säger: avbryt sökandet, hamstern är hittad. Ahh var var??!! Butter svarar: han flyter i kastrullen..

En minus

F åkte till gotland med farmor i går söndag, så en  minus hemma. Tomt utan hans -mamma vet du och -jag e hungrig kommentarer. På onsdag åker M med pappa till gotland å då blir det bara jag, lill J å V hemma. Kommer bli tomt men ganska skönt ändå.

Bevis!

Kommer ner, sätter mig framför datorn och barnen tittar på tv.Efter stunds tystnad säger F: mamma du brukar göra snälla saker mot oss ju. Jag svararmed öh jaha men vad tänker du på?? F- du brukar göra snälla saker men de har du inte gjort, jag försöker fortfarande förstå vad han  cyklar efter och frågar vad han menar med de och får samma svar igen, att jag inte gjort några snälla saker. Jag säger då att de har jag väl visst de, jag har ju fixat lekstugan åt dom ju! F svarar: de va snällt men inge annat snällt! ?????????????? shit nu får jag visst börja skriva upp när jag gör snälla saker så att jag har bevis ;)

RSS 2.0