SMS-inlägg

20101114068 (MMS)


SMS-inlägg

20101114073 (MMS)


SMS-inlägg

20101117076 (MMS)


SMS-inlägg

20101127081 (MMS)


SMS-inlägg

20101114074 (MMS)


Nu e de vinter!

20101128083 (MMS)

Nu e de vinter!


10 min så sov 4 småtroll!

10 min så sov 4 småtroll!


Hysteriskt nappletande som tog 45 min! Änt...

Hysteriskt nappletande som tog 45 min! Äntligen hittad :) måste inhandla fler, funkar inte me en som dessutom e genomskinlig haha


Lilleman dukat

20101124080 (MMS)

Lilleman dukat


SMS-inlägg

20101123079 (MMS)


Kärleksförklaring!

När jag kom hem från jobbet idag så satt F och M å tittade på bollibompa. ÅÅ mamma mamma sa två barn i kör! Jag sätter mig hos dom i soffan och F tittar upp på mig och säger- Mamma jag har saknat dig så mycke, mycke mer än mig själv!
Gullunge! Finare kärleksförklaring har jag aldrig fått!

Vakten!

Är på jobbet och tjejerna på övre plan ringer och säger till mig att hålla ögonen på 2 tjejer som är på väg ner för rulltrappan.ok jag kollar. Så kommer ena kollegan ner och ber mig ringa vakten för tjejerna jag skulle kolla har snattat saker. Öhhh o hjälp gillar inte de här men var fn e nummer till vakten då?! Hittar ett nummer och ringer, talar om läget och killen säger att javisst vi är på väg. Jag hinner knappt lägga på så är dom där. Dom pratar med tjejen som bryter ihop. Så kommer en tredje kollega upp tillbaka från lunch och ringer VÅRAT vaktbolag! ÖÖHH igen, vem tusan har jag ringt då??!! Tillslut kommer "vårat bolag" som också med tjejen, tillslut kommer polisen som även dom pratar med tjejen. Allla har under tiden sprungit runt som virrpannor och försökt reda ut vem som skulle blivit dit ringd . Tillslut visar de sig att i växeln har det blivit nått fel så vårat vaktbolag skickat värsta utryckningen! haha undrar om vår stackars chef kommer få grått hår när räkningen kommer! Å det som snattats var värt typ en hundring.

Gott kom i brevlådan!

20101119077 (MMS)

Gott kom i brevlådan!


Åsna!

Inte lika kul va de ett dygn efter att jag blivit opererad... Dom hade tagit ben från höften på mig, vilket gjorde fruktansvärt ont så jag kunde inte vända mig själv i sängen, hade ju dessutom ett stort ihophäftad sår i ryggen. Fick heller inte använda handtaget som brukar hänga över sängen. I vilket fall så behövde jag med jämna mellanrum byta sida i sängen vilket jag inte klarade själv å jag brukade få en liten dos ketagan för att de inte skulle göra så ont att vända på mig och det var alltid en sköterska med å hjälpte mig runt. Denna gång bad jag om hjälp (hade försökt komma runt men fick så ont så tårarna rann) Sköterskan tittar bara på mig å säger att jag faktiskt måste försöka själv å att hon faktiskt inte tänker ge mig nått. Jag försöker fler ggr men de går bara inte jag klarar det inte, nu forsar det tårar, jag börjar se stjärnor och mår illa av smärtan som skär genom höften å ryggen. men åsna som jag är (envis sådan) tänker jag inte be en gång till om hjälp, jag lyckas på nått sätt ta mig upp ur sängen, hasar runt sängen med krampaktigt tag i sängen och kommer tillslut till andra sidan, det enda vettiga jag fick ur mig var när sköterskan frågeade om jag ville ha hjälp va :Du kunde hjälpt mig tidigare idiot nu vill jag inte ha din hjälp längre!  När jag väl kom ner i sängen var jag tydligen på väg svimma  för sköterskan sa oj då du har visst ganska ont e du på väg svimma du är väldigt blek! Jag ska hämta en liten dos i spruta å så får du säga till när du behöver hjälp så ska vi hjälpa dig vända. Gahhh de va ju de jag gjorde idiot muttra jag mellan mina  ihoppressade  tänder, hade då så ont så tyvärr fick jag inte upp munnen så jag kunde göra mig förstådd.

Galenpanna!

Haha fick en flasch back. Tänkte på hur knäpp jag måste ha verkat, vilken galenpanna jag måste sett ut som innan jag opererade ryggen! Krypandes på golvet med bebis hängande på ena armen, eller när jag var och handlade och det till min stora fasa var KÖ! Jag kunde inte stå still utan var tvungen stå å stampa med ena foten i 190 å gunga från sida till sid haha måste sett helt puckat ut ju! Eller den gången min snälla vän E kom hem till oss, titta på mig å fråga om jag var klar å åka, jag stort frågetecken VAR??? Kommer ju ingenstans... E Till akuten tokmaja du kan inte ha de så där.. varpå jag börjar gråta, hon får in mig i bilen å iväg till akuten. Väl där har jag börjat gripas av panik för jag har fruktansvärt ont, hela kroppen skriker, benet känns som jag skulle kopplat ett bilbatteri till det å med startkablar försöker starta med stötar. De hela resulterar att jag med galen blick, håret åt alla håll, springer i cirkel samtidigt som jag stampar med ena foten, å varje gång jag passerar inskrivningsdisken får jag ur mig ett ord å varannan mening jag säger är:fan jag blir tokig, jag blir galen! Jag skrattar hysteriskt å gråter  om vartannat. Tillslut har jag iallafall lyckats få ur mig namn person nummer å adress, vi blir hänvisade till ett rum och jag får äntligen lägga mig ner. Väl på britsen kommer jag på mig själv med att ligga å skaka de förbannade benet i 220! så britsen skakar då får E och jag ett hysteriskt skrattanfall för med jämna mellanrum passerar ju folk dörröppningen, kan ju bara fantisera om va dom trodde! haha. Vi hade iallafall väldigt roligt där på akuten, Tack E för den roliga upplevelsen, tur du va med! Tillslut fick jag dunder piller vilka inte hjälpte så då fick jag ketagan och muskelavslappnande. De fungerade!!! Hurrra hurra! Vi skulle äntligen kunna åka hem, men på vägen ut från akuten känner jag mig en aning märklig i kroppen, liksom gummiaktig, får be E att jag får hålla i henne för den där muskelavslappnande har visst satt sig ordentligt känns som kroppen förvandlats till en gummikropp! Vilket så klart får mig att börja skratta hysteriskt, där kan ketagan va väldigt skoj ibland!

SMS-inlägg

20101117076 (MMS)


Arla!

Hittade en rolig sak på FB, arla söker testpiloter för ny smaksatt vispgrädde! Choklad eller jordgubb, spännande! Grädde är gott å när den dessutom är smaksatt finns det ju ännu fler valmöjligheter!
Kolla länken   http://smartsontestpilot.se/arla-smaksatt-vispgradde/bli-testpilot/

SMS-inlägg

20101114069 (MMS)


Då å NU!

En lugn skön myslördag med barnen, lite mindre hörselskador bara! Haha dom kan ju inte låta bli skrika lite då å nu!

Då å NU!

En lugn skön myslördag med barnen, lite mindre hörselskador bara! Haha dom kan ju inte låta bli skrika lite då å nu!

Polis!

Var en sväng ut till syster yster igår, mysigt va det! När vi nästan är hemma igen blir jag stoppad av polisen, kl 22.30 en freda kväll i lilla lilla sorunda! Hursom så fick jag lämna körkortet, polismannen tittar å tittar på mig på körkort. Jag börjar undra om det är något fel och frågar om jag ska ta av glasögonen? Han tittar igen på kortet å så på mig och säger: Ah du har bytt hårfärg? öhh ja svarar jag . Polisen ler då och säger: Du ser väldigt mycke yngre ut nu än på kortet!
Tackar för den de värmde :) (fick blåsa oxå men de va lugnt, så klart! )

Dom e döa då!

Hörde ett djupt samtal mellan två tjejer som va ungefär 9 år, den ena tjejen säger med djupt allvar - A men när dom e gamla då måste man avliva dom då, för dom e gamla å sjuka så e de synd om dom så då e de bättre dom e döa då. Annars e de djurplågeri faktiskt! Ahh vart lite orolig en sek å började undra om pratade om en farmor eller nått.

Flintis!

Äntligen fick jag arslet ur vagnen å färgade håret! Så nu ser jag inte flintis ut längre! haha

Ledig!

Va de har varit skönt med en ledig dag!  Hämtade barnen nyss på dagis, dul som jag e fick dom va där några timmar så jag kunde fixa lite hemma. Har precis gett dom lite mellis och så travade hela skaran upp även E som fick följa med hem. Dom leker där uppe och verkar ha hur skoj som helst!

Galgar!

73an på väg hem! helt slut i skallen av ihoptrasslade galgar, sura kunder, skrikiga ungar tonnvis me kläder på golvet å massa skratt å fnitter!

SMS-inlägg

20101106060 (MMS)


M kommer ner för trappen och säger: v skji...

M kommer ner för trappen och säger: v skjiker. Jaha säger jag, varför skriker han då? SPÖKEN e de svar ja får. Hör då världens illtjut från v, så jag går upp. Men var e han då?! Hör bara hans förtvivlade gråt. Hittar han tillslut i m garderob under hennes kläder! Han kastar sig ut runt halsen på mig. Jag frågar varför han är ledsen. V svarar : pöööken! Jamen de finns inga spöken säger jag, neeä svarar en något lugnare lilleman.


Garderober!

Har länge funderat på hur folk har det i sina garderober, och hur de behandlar sina egna kläder.. Gör dom som dom gör när dom handlar kläder? Släpper på golvet där dom står, river ett halvt ställ med kläder och kliver över eller gärna på kläder som ligger på golvet..Hur ser era garderober ut?

Dam/man?!

Står i kassan på jobbet, och då vi fått nya touch skärmar står man lätt och fastnar med blicken på skärmen så man inte ska göra fel. Har haft jätte kö å jobbat så snabbt det bara går med en ny kassa som känns som en del till en rymdfarkost ungefär. Tittar upp samtidigt som jag säger hej som blir öhheheeej Framför mig står en väldigt stor, väldigt välklädd öhh dam? eller är det en man?! Som den "duktiga" haha säljare jag är finner jag mig snabbt och scannar in strumpbyxor och bh, har en trevlig pratstund med den faktiskt väldigt propra och välklädda dam.

RSS 2.0