På väg hemmåt!

hemmåt

Dåre!

dåre

Dårarnas paradis!


snart framme!

snart framme

Ullared!

Som vanligt när vi åker till ullared har vi vansinnigt kul! Rena terapin att skratta å tjivas i 18 timmar! Men väldigt djupa samtal också... Tack E å C för en underbar dag. Längtar redan till nästa gång!

Smack!

Vi sitter utanför grannens hus å snackar goja, ungarna far hit å dit, V kastar boll med hunden. Blir inte så mycke spring för hunden eftersom en 1,5 årings arm inte kan kasta så långt. Rätt va det är ser vi hur V laddar för kung å fosterland, tar i ända från tårna! Hunden hoppar av upphetsning. V tar i kastar iväg bollen som med ett smack! hamnar rakt i nyllet på stackars vovven som inte fattar någonting och ser total förvirrad ut! och med världens roligaste utryck i ansiktet skakar hunden på huvet å lägger sig ner, varpå jag å grannen skrattar så vi håller på å trilla av verandan.

FÖNSTER!!!

Ha igår började jag me insidan av fönstrena, efter alla mina klagomål så vet ju alla att jag älskar att kitta å måla om fönster  HAHA vilket skämt......

Jagad av hajar!

Jag å goa grannen på solsidan va å simmade idag å djäklar va de gick undan! Man skulle kunnat tro vi va jagade av hajar :)

Elak mamma!

Elaka mamman lurar sin stackars godtrogne treåring att ungspankakan ÄR paj. Hon äter inte pannkakor, hon vill ha riktig mat inte sånt där. Idag gjorde jag ren ungspannkaka utan någonting i, brukar ha brockoli, ost och bacon å då har hon kunnat äta för de ser ut som paj, men idag var hon väääldigt misstänksam. Tittade flera ggr på mig å tallriken och fråga om de verkligen va paj. Jaaa då de e paj bara paj svarade den elaka mamman. Men hon åt, haha barn har det inte lätt.

RSS 2.0